Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

[wpseo_breadcrumb]

MVO / Duurzaam

VdR druk & print hecht een grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Doordat wij bewust diverse keuzes hebben gemaakt is de werkwijze van ons bedrijf MVO-waardig en bovendien zeer duurzaam.

We gebruiken FSC®-papier voor meer dan 90% van onze producties
Onze standaard gebruikte huisstijlsoorten en onze MC-kwaliteiten zijn FSC® gecertificeerd. Omdat het productieproces bij VdR druk & print gecertificeerd is mogen we het officiële FSC® keurmerk meedrukken op uw drukwerk. Op die manier laat u zien dat u kiest voor verantwoord bosbeheer en op die manier uw bijdrage levert aan duurzaam ondernemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

We drukken uitsluitend met BIO-inkten
BIO-inkten zijn gemaakt op plantaardige basis. Ook bij de keuze van onze inkten is dus nagedacht over de belasting voor het milieu. Met BIO-inkten dragen we praktisch bij aan de verlaging van milieuvervuiling.

We maken gebruik van 100% groene stroom
Alle stroom die bij VdR druk & print gebruikt wordt is 100% groen.

We bieden onze werknemers kansen en mogelijkheden
Bij VdR vinden we niet alleen het milieu, maar ook het welzijn van de medemens belangrijk. We hebben dan ook een grote verscheidenheid aan mensen in dienst die elk op hun eigen manier hun steentje bijdragen en de kans krijgen zich te ontwikkelen. Met 15% personeelsleden met een afstand tot de arbeidsmarkt halen wij ruimschoots de overheidsnorm.

Koninklijk
Bio inkt
Ridder

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?