Drukwerk dat voldoet aan een hoge kwaliteitsnorm

[wpseo_breadcrumb]

Druk

Al ruim 100 jaar lang is VdR specialist in drukwerk. Deze discipline kent geen geheimen meer voor ons. Ondanks de metamorfose van ambachtelijk naar ultramodern en procesgestuurd is het belang van vakmanschap altijd blijven bestaan. Dit komt mede doordat er nooit bezuinigd is op innovaties en investeringen. Bij VdR hanteren we een hoge en wereldwijd vastgestelde kwaliteitsnorm voor al ons drukwerk. Bovendien zijn we op de hoogte van de communicatieve waarde van goed drukwerk. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goed onderbouwd materiaal- en kwaliteitsadvies, zodat u altijd het maximale voor uw geld krijgt. Of net iets meer.

ISO 12647
VdR is ISO gecertificeerd; we hanteren de belangrijke standaard voor drukkerijen die hierin is vastgelegd. Dit omvat vrijwel alle zaken rondom de procescontrole binnen het drukproces. ISO 12647 zorgt ervoor dat drukwerk zeer voorspelbaar te produceren is en verzekert ons altijd van een conforme werkwijze en optimale kwaliteit. Binnen Europa wordt deze standaard in hoog tempo uitgerold.

ISO 9001 en 14001
Binnen de grafische industrie is ISO 9001 hét kwaliteitscertificaat. Klanteisen, klanttevredenheid en continu verbeteren zijn hierbij de sleutelwoorden. U kunt er zeker van zijn dat wij alles doen om de kwaliteit van alle bedrijfsonderdelen en (productie)processen te borgen door vastgestelde procedures te hanteren.
ISO 14001 richt zich op het milieu, waarbij alle procedures en werkmethodes goed zijn vastgelegd en alle werknemers bewust bezig zijn met milieuvriendelijk werken. Het productieproces bij VdR voldoet aan de gestelde voorwaarden. Bij afvalverwerking en de inkoop van papier, inkt en wasmiddelen wordt altijd de milieuvriendelijkste inkoopoptie gekozen.

NEN 7510
Momenteel zijn wij bij VdR druk bezig om het certificaat NEN 7510 binnen te halen. De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Omdat VdR klanten heeft uit de zorgsector, is het belangrijk dat de klanten weten dat uw vertrouwde informatie bij ons ook echt vertrouwd blijft. De norm is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging.

FSC®-certificaat
Het FSC®-certificaat geeft aan dat het papier dat wij gebruiken wordt gemaakt van hout uit bossen die zijn aangewezen als een verantwoord beheerd productiebos. Hierdoor gaan er geen oerbossen verloren. Het product doorloopt een keten dat begint bij het bos en eindigt bij de consument. Het dient op alle schakels FSC® gecertificeerd te zijn.

Bij VdR kunt u een FSC®-gecertificeerde order aanvragen. Geef dit gerust aan bij onze verkoop- of ordermanagers. Wij lopen de FSC®-procedure voor u door en vragen goedkeuring aan.

mvo-duurzaam
druk-inkt
druk-inleg

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?