druk & print

Het leveren van hoogwaardig offset drukwerk is na ruim 100 jaar nog steeds de kernactiviteit van VdR druk & print. Om continu de beste kwaliteit te kunnen leveren hebben we de laatste jaren geïnvesteerd in machines die efficiency combineren met een haarscherp eindresultaat. Wij bieden u een breed scala van gedrukte documenten, stuk voor stuk uitgewerkt volgens uw persoonlijke wensen en commerciële behoeften. Voor zowel kleine, middelgrote als grote oplagen en op alle papiersoorten, van 80 grams tot 500 grams.

Digitaal drukwerk
De ontwikkelingen op het gebied van digitaal drukwerk zijn enorm. Door de vele innovaties is deze techniek uitgegroeid tot een druktechniek, die qua ‘look & feel’ niet veel meer onderdoet voor traditioneel offset drukwerk. Digitaal drukwerk kent vele toepassingsmogelijkheden in zowel kleur als zwart-wit.

Hybride
VdR druk & print is één van de drukkerijen in Nederland die gespecialiseerd is in zowel offset als digitale druktechnieken en voor beide streven wij naar de hoogste kwaliteit. Belangrijk is dat we daarbij niet in hokjes denken: er zijn veel meer mogelijkheden dan slechts het één of het ander. Vaak kunnen drukwerkopdrachten beter uitgevoerd worden in een combinatie van offset en digitaal.

Wij zien onszelf dan ook als een hybride drukker en zoeken voor u graag de juiste oplossing.